Hulp 2017-08-03T17:37:27+00:00

We solliciteren tegenwoordig steeds vaker. Dat je netwerk je daarbij van dienst kan zijn, daar is iedereen het wel over eens. Boeken, coaches, bijeenkomsten… ze zijn er in overvloed om je op het nut van een goed netwerk te wijzen. Maar persoonlijk zie ik originaliteit ook als een belangrijke troef in je zoektocht naar een (nieuwe) baan. Met een originele sollicitatie laat je zien dat je enthousiast en inventief bent. En lef durft te tonen. Als ik uit eigen ervaring spreek: ik ben er vaak mee uitgenodigd omdat men toch wel erg benieuwd was naar degene áchter die sollicitatie. En toch wordt er in verhouding maar weinig gebruik van gemaakt.

Een originele sollicitatie is geen garantie dat je de baan krijgt, maar ook als je via je netwerk bent binnengekomen leg je het af tegen iemand die een beter eerste gesprek heeft gevoerd. Of aan alle gevraagde de eisen voldoet. Of dichterbij woont. Of wel bereid is om full-time te werken. Maar hoe je het ook aanpakt, in alle gevallen gaat het in eerste instantie om de uitnodiging voor een gesprek.

En daar wil ik je graag bij helpen.

Stuur mij een bericht:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Meer tips?

Schrijf je in om gratis het e-book met 8 tips om op een originele manier te solliciteren in je mailbox te ontvangen!
Schrijf je in!

Blogs uit het archief